Egyéb

Németh Kristóf imádja a Mesés Keletet

Németh Kristófról kevesen tudják, hogy kisgyermek kora óta vonzódik a keleti világhoz és kultúrához. Imádott édesapja sokat élt a világ különböző pontjain, Törökországban és Marokkóban kifejezetten hosszú időt töltött el, így rengeteg sztorival tudta kisfiát szórakoztatni.

dsc_9403

„Kissrácként évekig egyetlen mesére aludtam el, ez az Ali Baba és a negyven rabló volt, amit apukám minden este kicsit módosítva, a saját élményeivel feldúsítva mesélt el nekem – emlékszik Kristóf – így én hamar megismerkedtem a hammammal, a szeánszokkal, a marokkói ételekkel és kultúrával. Nagyon meglepődtem, amikor néhány éve itthon, az egerszalóki Mesés Shiraz Hotelben találtam rá a mesés keletre. Akkor még a kisfiammal, Lócival éltem kettesben, így őt vittem magammal és meséltem neki Ali Babáról, de éreztem, hogy a szálloda szolgáltatásai, buja romantikája és misztikuma inkább a párommal élvezhető igazán.”

Kristófra az óta rátalált a szerelem a gyönyörű táncművész, Judit személyében, akivel évek óta boldog párkapcsolatban él. Mindennapjait pedig új, magánszínháza beindítása körüli teendők töltik ki, azért mindig marad ideje kedvesére, akivel imádnak utazni. Juditnak nagyon jó a kapcsolata párja kisfiával, de ha tehetik, szívesen tűnnek el kettesben néhány napra a világ elől.

dsc_9483„Amikor hűvösebbre fordult az idő, ellenállhatatlan vágyat éreztünk, hogy elmenjünk egy különleges wellnessbe. Eszembe jutottak édesapám marokkói meséi és a hammam világa, amit Judittal szerettem volna újra felfedezni. Egerszalókon a párok szállodájába persze nemcsak hammam csábított minket, hanem a csodálatos keleti szobák, az Arab Fürdőház és a shisházás is, amit Judit itt próbált ki először.” – meséli Kristóf

dsc_9469

„Valóban, még nem volt módom vízipipázni és a marokkói menta teát sem kóstoltam még, de Kristóf ajánlására kipróbáltam mindkettőt és isteni volt. – szól közbe Judit, akit nőként rögtön magával ragadták a színek, ízek és illatok – a wellnessbe lépve kellemes illatvarázs csapott meg. A szaunából egy hammam béli masszázsra majd massai fürdőbe mentünk, a végén pedig tradicionális gőz szeánszon vettünk részt, ahol nyaktól lefelé habbal borítottak be minket majd nyakon öntöttek egy vödör vízzel.” – meséli Judit.