Címlap KATUSTIPPEK

KATUSFOOD Kollagénes málnás tápióka puding

A Több, mint kollagén termékeimből nagyon sok mindent el lehet készíteni, többek között pudingot is. Ezúttal egy málnás puding receptjét hoztam el, amihez tápiókagyöngyöket használtam.

Hozzávalók 2 adaghoz:

·         20 g tápiókagyöngy 

·         0,6 dl víz 

·         1,4 dl kókusztej 

·         10 g KATUSFOOD Több, mint kollagén (málnás)

·         100 g málna

Elkészítés: 

Először a tápiókagyöngyöt áztasd 10 percre vízbe, ezalatt megszívja magát, megduzzad. Ezután öntsd hozzá a kókusztejet, langyosítsd fel, majd mehet hozzá a kollagén is. Alacsony lángon, folyamatosan kevergetve főzd addig a gyöngyöket, amíg átlátszóvá válnak. Ha ezt nehéz megállapítani, akkor kóstolgasd, a lényeg, hogy teljesen puhára főjenek a gyöngyök. Hűtsd langyosra a pudingot, és keverd hozzá málnát is.

Egy adag 80 kalóriát, 1 g zsírt, 15 g szénhidrátot, 3 g fehérjét tartalmaz. 

Katus Attila